Iphone 13 skal

Ponera att du skulle råka hamna vilse i öknen, du kanske inte råkar ut för sånt så ofta, men du kanske kraschade med ett flyg eller ramlade av en kamel. Hur som helst, du har en ganska begränsad packning, du har ditt iphone 13 skal och vad du nu kommer ihåg av alla överlevnadsprogram du youtubat de senaste åren. Så du måste vara lite kreativ och hitta på strategier tillsammans med det här iphone 13 skalet.

Du lär ju börja med att ha ditt iphone 13 skal på huvudet som en hatt, mot solen. Nu hade det varit bra om du hade ett väldigt litet huvud, för även om ett iphone 13 skal är löjligt stort för ett mobilskal så är det ganska litet som hatt, jämfört med en sombrero till exempel. Men nu har du ingen sombrero, så du får göra ditt bästa med ditt iphone 13 skal istället.

Så vandrar du omkring och letar skugga. Kanske sätter du ditt iphone 13 skal på ena foten i taget, som en sandal, för sanden är kokhet såhär dags på dagen, och om du tog av dig skorna på flyget är du körd nu. Så gör inte det, behåll skorna på, om du inte har två iphone 13 skal med dig, för då är det något bekvämare när du kan ha ett iphone 13 skal på vardera fot. Det är annars inte så enkelt att hoppa på ett ben genom öknen, vilket du nu upptäckt. Sedan finns det en anledning till att man inte brukar ha iphone 13 skal som skor, men nu är det ju som det är.

Du skulle även kunna fläkta dig med ditt iphone 13 skal som en solfjäder. Jag tror inte det är så effektivt, men om du mot förmodan skulle snubblat över en hatt och ett par skor, kanske från en tidigare vilsen resenär vars tillhörigheter du råkat få tag på. Låt oss inte gå in på detaljer, han behöver dem i alla fall inte längre. 

Kanske hittar du till slut en oas. Du har förhoppningsvis inte ännu slitit ut ditt iphone 13 skal, utan kan använda det som kärl att dricka ur. Det smakar kanske lite fotsvett om det nu, men det är inte mycket att göra åt. Du har i alla fall haft väldigt stor nytta av ditt iphone 13 skal redan såhär långt, och du kan säkert fundera ut några fler funktioner för det, medan du väntar på en räddningspatrull. Så ja, glöm inte packa ett iphone 13 skal eller tre när du ska resa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *