Om Ackelina!lyxig champagne
Mitt namn är Lina Acke och jag har precis blivit utexaminerad mäklare. På min blogg kommer det stå om mig, mina tips på fina lägenheter, hus, inredning och mycket mer! Vem är jag då?

Jag är en 33 årig kvinna som bara älskar inredning och att hitta det perfekta boendet för mina kunder. och mig själv! jag är ständigt på jakt efter ett fint objekt. Annars så intresserar jag mig mycket för matlagning och resor. Finns inget lyxigare än att sitta i första klass på ett plan till Ibiza och vet att man ska dricka bubbel i massor. Lyx och flärd är något som jag verkligen värdesätter i mitt liv då jag inte alltid haft det, med det kommer jag berätta mer om i ett eget inlägg. För er som inte känner mig så kommer ni få många överraskningar och lära er mycket härliga saker.

I dagsläget så drömmer jag om att få följa i Fredrik Eklunds fotspår och bli en av Manhattans bästa mäklare. Att få visa bostäder för kändisar som Jennifer Lopez är ju inget som man tackar nej till direkt. Om dagarna så tycker jag det är viktigt att ta hand om sig och därför så håller jag ofta igång med träningen och hänger på gymmet. Jag har en personlig tränare vilket jag tycker ger mig jätte mycket och sen är jag även ambassadör för en energidryck. Så himla kul att blanda nytta med nöje!

Jag kommer ha några inlägg med mina favorit designers och vad som är populärt nu, man kan nämligen lyfta en lägenhet väldigt mycket enbart genom att ha det snyggt hemma! Såklart måste lägenheten också vara fin och relativt nygjord/renoverad. Men har man gjort det snyggt hemma också så är det större chans att man uppfattar objektet som finare än vad det är. Hoppas ni vill fortsätta läsa min blogg och följa min dröm mot att bli en toppmäklare!