Hej bloggen! Idag så tänkte jag berätta lite om en av mina favorit designer, nämligen Carolina Gynning. Jag verkligen älskar allting som har med Carolina att göra, inte bara designen utan även hur hennes liv ser ut att vara. Självklart vet jag att det man delar på sociala medier oftast är en förskönad bild av verkligheten men det är mycket med henne som jag gillar. Jag gillar att hon verkar så himla kärleksfull och faktiskt ändå skriver lite om hur hon spenderar sömnlösa nätter i sin ateljé. Carolina har både en blogg och sidor på olika sociala medier, jag läser främst bloggen och följer henne på Instagram.

I hemmet har jag fyra stycken vinglas från Gynnings design och drömmer om flera saker från kollektionen. Det är två vitvinsglas och två rödvinsglas, såklart med olika motiv på varje glas för att få så mycket variation som möjligt. Drömmen är såklart ett brickbord från henne med, men i dagsläget så har jag inte riktigt plats med och har precis köpt ett annat marmorbord så tyvärr får det vänta tills jag bor lite större eller har tröttnat på det bordet som jag har nu. Men tillbaka till Gynning.

Carolina Gynning känner många igen från Big Brother då det var då många först fick reda på vem hon var. Innan Big Brother arbetade hon som modell och det är inte många som förknippar Carolina med design. Hennes mamma är konstnär och kanske var det även det som inspirerade Carolina att gå bild och form på estetiska programmet under sin gymnasietid. Carolina har gjort mycket i sitt liv och man kan inte bara sätta en yrkestitel på henne utan kan titulera sig som både; modell, programledare, bloggare, sångerska, skådespelerska, konstnär och såklart dokusåpadeltagare.

Ja som ni hör har Carolina gjort mycket innan hon till slut hamnat där hon är idag. Idag fokuserar hon främst på sin konst men har även en serie smycken. Allt går att hitta på gynningdesign.se om ni blev sugna på att kolla in det. På Carolinas hemsida kan man även läsa om hur hennes konst har utvecklats under åren, detta är utvecklingen som Carolina själv beskriver och vill ni läsa mer om henne och hennes konst så följ denna länken:

I början av karriären målade hon oftast enbart ansikten och linjerna var diffusa. Med åren har måleriet dock utvecklats och numera är färgerna ljusare, linjerna klarare och huvudena har fått kroppar. Enligt Carolina speglar det hennes personliga utveckling; från att vara en gränslös men livsbejakande kvinna med mörka stråk i den unga själen, till att bli en oberoende, medveten och mogen personlighet som med öppen blick och stark drivkraft tar vara på livets möjligheter.carolina gynnings design

Motiven på Carolinas konst är helt fantastiska och min favorit är motivet Bleeding Barbie. Glaskollektionen gjordes främst till företaget Cervera och det är även där jag köpt mina glas. I våras kom även nyheten som gladde mig väldigt mycket, Carolina släppte en kollektion med dricksglas. Dricksglasen står numera högt på min lista över saker som jag MÅSTE inskaffa. Nej nu måste jag vidare till en visning av en skitsnygg våningslägenhet. Kan berätta mer om den senare!
Ciao!

Bild lånad från Cervera, där ni även kan köpa glasen!